Många företag kräver att var och en av sina anställda har ett identifikationskort. Redan innan de går in i företagets lokaler, kontrollerar säkerhets tjänstemännen först om de anställda har sina ID-kort med sig. ID-kort innehåller olika personliga uppgifter om den anställde, som fungerar som passerkort och bevis på att personen är en del av företaget. Det enda problemet med ID-kort är att deras ägare lätt förlorar dem. De är lätta att lägga bort eller tappa bort och det kan vara kostsamt att ersätta det gamla kortet.

Bortsett från detta skulle säkerheten för information om företaget och den anställde äventyras eftersom den information som finns i kortet kan ses av alla med rätt kunskap. Det är här en ID-korthållaren eller korthållare kommer väl till pass.

Oftast så kör man på en liten silvrig neutral korthållare, detta är för att inte väcka uppmärksamhet. Man vill ju inte bli av med alla sina kort för att någon tar din korthållare, för att de tycker att den är så snygg.

ID-korthållare finns i olika färger, mönster och stilar. Innehavarens layout måste först beaktas och baseras på den bild som verksamheten skulle vilja ha. Det bör matcha klädkoden eller enhetliga krav på verksamheten. Följande är några av de olika ID-kortinnehavare typer och deras funktioner som varje företag kan välja mellan.

Konventionell design

Konventionella ID-korthållare är mycket populära. De används oftast under företags kongresser, evenemang och mässor för att presentera ett professionellt utseende. De är huvudsakligen konstruerade med en enkel design och utformad för att fästa på kläder med en användning av en nål eller ett klipp. Detta är ett utmärkt sätt att enkelt hålla ett ID-kort. Eftersom de är ganska enkla, de är mycket billiga och kostnadseffektiva delas de ofta ut av företag.

Vinyl korthållare

Clear vinyl ID-korthållare är också mycket populära idag. De är mycket tåliga och är kända för att hålla länge. De finns i två stilar, horisontella eller vertikala, och finns även i många olika storlekar. Vinyl är ett utmärkt material, eftersom det är hållbart och är tillräckligt flexibel för att rymma någon design som verksamheten föredrar.

Vissa hållare är färgkodade, men finns i en rad olika färgalternativ samt olika mönster. De anställdas rang eller ställning kan identifieras beroende på deras ID-korts innehavares färg, eller så kan de användas för att identifiera vilken avdelning varje anställd tillhör. Vilket många inte tänker på att det går att använda korthållare på detta sättet.

Kreativa och unika stilar

ID-korthållare kan också vara armband i med stil, vilket är ett innovativt sätt att bära den. Dessa typer av hållare är perfekta för dem som arbetar i en miljö där hängande hals linor skulle vara en risk, till exempel i en fabrik där människor ibland luta eller böja över maskiner. Eller om du är ute och klättrar i vildmarken.De kan också bäras på ett horisontellt och vertikalt sätt.

Magnetkort hållare ger ett professionellt utseende när de bärs. De är utmärkta att hålla korten säkert på plats utan att skada kläderna för användaren. Styva hållare ger ID-kort tillräckligt skydd. De hindrar korten från att vikas eller böjda, perfekt för att hålla kostnaderna nere eftersom det kan rädda företaget en massa pengar fö ersättningskort, särskilt om arbetet för de anställda kräver de har stor rörlighet. Medan styva ID-kortinnehavare kan kosta lite mer i början, dess men hållbarhet på sikt lönar sig samt att många tycker att dessa är snyggare då man kan få sitt namn ingraverat från https://gravyrbutiken.se/